torsdag den 11. oktober 2012

Helle L Petersen får månedens krammer i september 2012Helle Laursen Petersen er administrerende direktør i delebarn.dk
Hvordan kender du til sorg i dit liv?
Jeg har indtil videre været forskånet for den helt store sorg med dødsfald i nærmeste familie.... Jeg har dog i 1999 været igennem en sorgfyldt skilsmisse med svig og bedrag, den gjorde ondt og var en svær periode. Jeg havde netop afsluttet 10 års behandling for ufrivillig barnløshed og var i forvejen mentalt nede i gulvhøjde.
Hvad hjælper dig til at bevare din indre ro?
Min dejlige mand, han er det stille dybe vand og ikke til at rokke ud af hans ro - Det er min tryghed... Og så mit hjem, jeg elsker at være social og jeg elsker at rejse og være med på spændende projekter - Men det er i mit hjem jeg bundfælder og finder min indre ro og styrke.
Helle er født i 1964 i Kalundborg og blev i 2008 gift med Jesper, fik derved 2 bonusdrenge på 7 & 8 år. Hun flyttede, i 2006, tilbage til Kalundborg, efter 23 år i Århus.
Selvstændig med IT firmaet Focus QA ApS og stiftede i 2009 virksomheden delebarn.dk ApS sammen med ægtemanden Jesper Krejberg Petersen og Renée Toft Simonsen. Drømmen er at kunne leve af at drive delebarn.dk og få hjemmesiden ud over de danske grænser og etablere sig solidt på det udenlandske marked. Den røde tråd er ”Barnet i focus” og kompromiser med lødigheden som indsats er IKKE en mulighed.
Helle har beskæftiget sig med IT siden slutningen af 80-erne og gør det stadigt. Både som projektleder og som kvalitetsansvarlig. Der har igennem alle årene været mange spændende projekter, men de mest banebrydende har nok været udviklingen af IP-telefonien i Danmark, Skattereformen og NemID – Alle projekter hvor Helle, som konsulent, har arbejdet med kvalitet og kvalitetsstyringen som hovedtema.
I fritiden er hun beskæftiget med bl.a. Bæredygtigt byplanlægning i Kalundborg Kommune. Derudover sidder hun i bestyrelsen for Tømmerup Hallen, deltager aktivt i flere netværk spredt over hele Danmark og er initiativtager til Q-4400 som beskæftiger sig med integration af unge indvandrer-piger.
Helle er en ivrig skiløber og bruger al mulig (og umulig) ferie i de italienske bjerge. En løbetur i den Vestsjællandske natur bliver der også tid til. Gode venner og veninder, gourmetrestauranter, storbyrejser og koncerter står også højt på listen over fritidsbeskæftigelser.
Motto: Det korteste strå kan være det længste, på sigt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar