søndag den 16. december 2012

Renée Toft Simonsen får månedens krammer december 2012

Renée Toft Simonsen, som er forfatter og psykolog, har i år udgivet 3 bøger til børn.
To af bøgerne har hun udgivet sammen med mig på forlaget Fadl; Mit liv som delebarn & Mit liv som deleteenager. Bøgerne er en form for coachende scrapbog til børn og unge, hvis forældre er blevet skilt. Hendes store arbejde for delebørn kan man også læse mere om på hjemmesiden: delebarn.dk, hvor hun svarer på brevkasse spørgsmål og skriver blog-indlæg.

Desuden har hun udgivet første bog af en ny serie om den finurlige børnefigur Tiberius.
Den første bog hedder Tibirius tudefjæs stikker en løgn. Den handler om Tiberius, som er begyndt i skolen og har fået nogle virkelig dumme lektier for. Han skal tegne sin familie, men hvordan gør han det, når mor er flyttet til Argentina med en ny mand, og der bare er ham og far tilbage? Tiberius synes, det er møgpinligt og beslutter sig for at stikke en løgn til lærerinden Hanne med det røde hår og alle de nye venner i klassen: Han fortæller, at hans mor er død. Men en løgn er svær at rode sig ud af igen, og pludselig sidder Tiberius på skolens toilet og nægter at komme ud ? Bogen koster 130 kr og er udgivet ved forlaget Politiken.

Hvordan kender du til sorg i dit liv?
Jeg husker at opleve stor sorg da mine forældre blev skilt, da var jeg 13 år gammel. Og da min farmor døde var jeg meget ked af det, jeg holdt uendelig meget af min farmor. 

Hvad hjælper dig til at bevare din indre ro?
Meditation og motion

Hvem har gjort en særlig forskel for dig?
Åh, det er der rigtig mange mennesker der har. De aller vigtigste er nok min mor, min far, mine søskende, min mand, mine unger og alle mine skønne veninder…..

1 kommentar:

  1. Mit navn er Eva Hovmand Skjøtt, jeg har været gift i over 6 år, og det var forfærdeligt, fordi min mand virkelig snydt på mig og ledte efter en skilsmisse, vi brød sammen for et år siden og vi kom tilbage efter så mange behageligheder for dejlig kærlighed gaver. Jeg elsker min mand så meget, at der ikke er nogen time på dagen, hvor jeg ikke tænker på ham, han er en verden for mig, jeg værdsætter ham på samme måde. være så jeg ikke kan gøre noget for at skade ham eller få ham til at føle sig trist. Jeg stødte på en blog-blog Et vidnesbyrd kaldet "Osawe jennifer" på Internettet, hvordan han gendannede den store nedtrængte storpræstinde i medgiftens tempel, hendes eks-mand derhjemme efter 3 dage med kærlighedsformularer. Jeg har læst så mange forskellige postkommentarer om forundrede store kræfter har hjulpet mennesker over hele verden, uanset afstanden, de har bragt ex-kærlighed og hjulpet med at løse skilsmissen, og separate beretninger kom ud af kærlighed og skabte mennesker glade i forholdet. Jeg skal være 100% sikker, så jeg prøvede og sendte en kontaktmeddelelse til doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og han svarede straks, og jeg fortalte ham min historie, og han gav mig kun 2 dage til at fortolke natten den hun var tilbage og bad om tilgivelse, hvor vidunderligt og pålideligt hans arbejde var. Hvis nogen har lignende problemer, bedes du kontakte ham på hans e-mail.

    SvarSlet