mandag den 4. februar 2013

Michelle Hviid får månedens krammer i februar 2013

Jeg er selvstændig, det har jeg været mere eller mindre altid. Jeg blev momsregistreret første gang da jeg var 23 år gammel. Jeg blev alligevel fyret fra alle mine arbejdspladser og konkluderede at jeg nok fungerede bedst som min egen chef. Jeg driver virksomhederne Runningdinner.dk og Michellehviid.dk. Runningdinner.dk er et eventbureau specialiseret i at lave events for singler. Michellehviid.dk drejer om mig som brand, jeg holder foredrag om handlekraft, drivkraft, vovemod og netværk. Jeg udgav i nov. 2012 bogen "Skru op for livet", jeg blogger også om alt der falder mig for øje.

Hvordan kender du til sorg i dit liv?
Da jeg gik fra min exmand og blev alene med min datter, det var anden gang jeg blev alene med et lille barn, sørgede jeg voldsomt. Ikke så meget over tabet af det specifikke parforhold, det var alligevel ret håb- og hovedløst. Men jeg sørgede over min manglende evne til at skabe en kernefamilie. Som barn tegnede jeg tegninger af en far og en mor med to børn. Jeg tegnede aldrig tegninger af en mor med to børn med to fædre gemt væk i baggrunden. Ellers kender jeg ikke stort til sorg. Min familie er meget lille og jeg har aldrig prøvet virkelig at miste. Da mine bedsteforældre døde, var de begge klar efter store liv, så er det nemmere.

Hvad hjælper dig til at bevare din indre ro?
Jeg er født med en solid indre ro tror jeg. Der skal meget til at ryste mig. Det eneste som virkelig skræmmer mig er hvis der sker noget med dem jeg elsker. Den skræk fik jeg forløst netop i tirsdags da skolen ringede, jeg ræsede gennem byen og mødte min datter på skadestuen med blodet fossende. 1 time og 5 sting senere var vi i Toys R us og fejre hendes nye kriger status. Selvom alt endte godt, er det ubetinget den værste dag i mit liv!

Hvilke personer har gjort en særlig forskel for dig?
Ingen nævnt ingen glemt… Min familie, de lærere som troede på mig selvom uddannelsessystemet og mig var en eksplosiv cocktail!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar